PEDALADA 2013

10 de març de 2013

dijous, 21 de febrer del 2013

PEDALADA 2013


Enguany la Pedalada de Gironella es celebrarà el proper diumenge dia 10 de març i formarà part juntament amb Avià, Guardiola de Berguedà i la Pobla de Lillet de l'anomenada Xallenger BTT del Berguedà.

Que és la Xallenger BTT del Berguedà?
La Xallenger BTT del Berguedà, és el primer campionat en   bicicleta de muntanya de la comarca del Berguedà.En aquest campionat hi puntuaran 4 pedalades, el dia 10 de març de 2013, la pedalada de Gironella "BTT Gironella 2013", el dia 17 de març, la pedalada de la Pobla de Lillet "I pedalada BTT vall de Lillet", el dia 24 de març la pedalada d'Avià "VI Cop de Pedal" i el 14 d'abril de 2013 la pedalada de Guardiola de Berguedà "BTT Guardiola de Berguedà 2013".

Categories i puntuació de la Xallenger 2013Hi haurà 3 categories: SÈNIOR MASCULINA , SUB23 MASCULINA i categoria FEMENINA.Les puntuacions d'aquest campionat, aniran relacionades amb el millor temps i la millor posició de 3 d'aquestes 4 pedalades.


Les RutesLes rutes d'aquestes 4 pedalades, seran d'entre 30 i 35 quilòmetres, dures, difícils i tècniques, on podreu gaudir dels millors paratges de cada municipi i de la comarca del Berguedà.Els corriols, senders,  pistes forestals i desnivells us posaran a prova.


InscripcionsPer participar a les 4 pedalades que formen la Xallenger btt del Berguedà 2013, cal que feu la inscripció   on-line abans del dia 7 de març de 2013 a l'apartat d'inscripcions d'aquest bloc, ja que gaudireu d'un bon descompte, 50€ per als federats i 74€ per als no federats. En aquesta inscripció anticipada, formalitzareu la inscripció conjunta a les 4 curses i se us generarà automàticament la inscripció a cadascuna d'aquestes curses, assignant-vos a totes el mateix número de dorsal.
Si no preveieu participar a totes les curses, també podeu fer la inscripció anticipada on-line individual a cada cursa a l'apartat d'inscripcions d'aquest bloc.Cal que cliqueu sobre els enllaços de cada cursa que us vulgueu inscriure, d'aquesta forma també tindreu un descompte per fer la inscripció on-line anticipada a cada cursa.Recordeu que per tenir dret a puntuar per la Xallenger haureu de participar a un mínim de 3 curses.
També podeu fer les inscripcions presencials el mateix dia de la cursa, una estona abans de la sortida de cada pedalada Per aquest tipus d'inscripció, cal que consulteu la pestanya de cada municipi per veure les condicions.


Preu 


Obsequis i premis>>Cada pedalada, obsequiarà als participants amb un record estampat en els motiu de la pedalada i de la xallenger d'aquest any.>>Els guanyadors de la XALLENGER BTT DEL BERGUEDÀ 2013, obtindran com a premi, un lot de productes de la terra i de material esportiu.>>A les pedalades també hi haurà sortejos de productes entre tots els assistents.


  6 comentaris:

  1. El preu per les inscripcions anticipades (al conjunt de pedalades del campionat) és de 64€ (no fed.) i de 40€ (fed.) En canvi al blog del callenger berguedà diu 10€ més per a cadascuna de les opcions. Quina és correcte? Merci!

   ResponElimina
  2. Mil disculpes per no contestar abans!!!
   És correcte el preu que diu el blog de la Xallenger. Perdó de nou pel retard.

   ResponElimina
  3. Una pregunta més: Se sap l´horari de sortida? no l´he trobat. Suposo que deu estar per aqui.

   ResponElimina
  4. la clasificacio esta molt mal feta no surto ala llista

   ResponElimina